Svigagtige emails

Svigagtige emails, der omtales som "phishing" er ved at blive mere almindelige.

Denne type email henviser til ugyldige hyperlink, som vises når du holder din markør over dem. Disse link kan indeholde malware, som kan skade din computer. Andre svigagtige emails kan bede dig om at give finansielle oplysninger.

Disse "phishing" emails kan se meget ægte ud med firma varemærker, farver, logoer, mail-systemer og juridiske ansvarsfraskrivelser. Disse teknikker er blevet brugt til at snyde Indeed brugere. Du kan normalt afsløre disse, da de siger, at de "behandler" din Indeed konto for en tredje part som for eksempel Amazon eller Paypal. De kan bede dig om finansielle oplysninger eller oplysninger om din bankkonto.

De kommer ikke fra Indeed. Hvis du modtager en af disse emails, skal du ikke klikke på de link de giver.

I stedet, skal du slette den email. Hvis du allerede har klikket på et link, kør en virusscanning med det samme.

Bemærk venligst at Indeed ikke beder dig om personlige oplysninger, finansielle oplysninger, kontonumre, bankkonto numre via en email kommunikation. Hvis du har nogle spørgsmål, bedes du kontakte Indeed.