Der er en fejl i min ansøgning

Når du indsender en ansøgning via Indeed, sendes den til arbejdsgiveren. Indeed indeholder ikke en funktion, der tillader brugerne at trække ansøgninger tilbage eller ændre i sendte ansøgninger.

Fejl i CV

Hvis du bemærker, at der er en fejl i dit Indeed-CV, kan du redigere det ved at logge på din konto på https://my.indeed.com/resume.

Arbejdsgivere, du har sendt din ansøgning til, modtager ikke opdateringer, hvis du ændrer dit CV. Kontakt arbejdsgiveren direkte, hvis du vil sende dit opdaterede CV.

Fejl i ansøgning

Hvis der er en stavefejl eller fejl i ansøgningen, du har sendt til arbejdsgiveren, skal du sende en ny ansøgning med de korrekte oplysninger til arbejdsgiveren.

Søg igen/Træk tilbage

Hvis du vil opdatere eller trække din ansøgning tilbage, skal du kontakte arbejdsgiveren direkte.

Ansøgninger til tredjepart

Nogle jobannoncer på Indeed tillader ikke brugerne at ansøge direkte via Indeed. De skal i stedet søge via tredjeparts websteder. I forbindelse med disse jobs skal du kontakte arbejdsgiveren direkte for at få at vide, hvordan du trækker din ansøgning tilbage, redigerer den eller sender den igen.

Hvis du oplever et problem med din ansøgning, der ikke er omfattet af ovenstående, skal du kontakte support.