Der er en fejl i min ansøgning

Når du indsender en ansøgning via Indeed, sendes den til arbejdsgiveren. Indeed har ikke en funktion, der giver brugerne mulighed for at trække ansøgninger tilbage eller ændre i sendte ansøgninger.

Hvordan løser jeg fejl, jeg kan se i min ansøgning, inden jeg sender den?

I de fleste tilfælde er det ikke muligt at trække din ansøgning tilbage, når du først har sendt den. Derfor er det vigtigt, at du gennemser din ansøgning og løser eventuelle fejl, inden du sender den til arbejdsgiveren. Klik på knappen Rediger øverst til højre i din ansøgning for at ændre dine oplysninger. Hvis du foretager ændringer og gemmer dem, men stadig kan se fejl under gennemlæsningen, skal du kontakte support. Vi kan hjælpe dig med at fejlfinde problemer, inden du sender din ansøgning.

Hvad gør jeg, hvis jeg kan se de forkerte oplysninger i bekræftelsen af min ansøgning?

Vi dobbelttjekker med glæde din ansøgning i vores system. Kontakt support med følgende oplysninger: detaljer om, hvad du kan se i bekræftelsen, hvordan det er forskelligt fra det, du burde se, samt skærmbilleder, der kan hjælpe os med at finde din ansøgning.

Fejl i CV

Hvis du bemærker, at der er en fejl i det CV, du har gemt på Indeeds website, kan du redigere det ved at logge på din konto på https://my.indeed.com/resume.

De arbejdsgivere, du har ansøgt hos, ser ikke de ændringer, du foretager i dit CV, når først din ansøgning er sendt. Kontakt arbejdsgiveren direkte, hvis du vil sende dit opdaterede CV.

Fejl i ansøgning

Hvis der er en stavefejl eller andre fejl i den ansøgning, du har sendt til arbejdsgiveren, skal du kontakte arbejdsgiveren direkte vedrørende de korrekte oplysninger.

Søg igen/Træk tilbage

Det er i øjeblikket ikke muligt at redigere eller trække din ansøgning tilbage eller genansøge om et job på Indeed. Kontakt arbejdsgiveren direkte, hvis du vil opdatere din ansøgning. Indeed angiver ikke kontaktoplysninger for arbejdsgivere på vores website, men du kan finde disse oplysninger ved hjælp af en søgemaskine, f.eks. Google.

Ansøgninger til tredjepart

Nogle jobopslag på Indeed tillader ikke, at brugerne kan ansøge direkte via Indeed. Du bliver i stedet ført til arbejdsgiverens website, hvor du kan ansøge. I forbindelse med disse jobs skal du kontakte arbejdsgiveren direkte for at få at vide, hvordan du trækker din ansøgning tilbage, redigerer den eller sender den igen.