Sådan søger du et job på Indeed

Vi er meget glade for, at du vælger at bruge Indeed til at hjælpe dig med din jobsøgning! Bemærk, at Indeed ikke fungerer som en rekrutteringsservice men i stedet som en jobsøgemaskine.

Hvis du vil søge jobs på Indeed, skal du først gå til vores hjemmeside. Her kan du se to tekstfelter med titlerne "Hvad" og "Hvor". I feltet "Hvad" kan du angive dine ønskede søgeord, der er relateret til den type job, du leder efter, f.eks. et virksomhedsnavn eller en branche, du gerne vil arbejde i. Hvis du vil finde dit ønskede job i et bestemt område, kan du angive en by, en stat eller et postnummer i feltet "Hvor". Når du har konfigureret din søgning, kan du klikke på "Find jobs". Hvis du vil indsnævre dine resultater, kan du også prøve vores Avanceret jobsøgning, der giver dig mulighed for at tilpasse resultaterne efter jobtype (fuldtid, deltid osv.), løn og opslagsdato.

Der er to forskellige jobtyper på Indeed: jobs, du "nemt kan ansøge" ved at klikke på "Ansøg nu", og jobs, der omdirigerer dig til rekrutteringsvirksomhedens egen webside via knappen "Ansøg på virksomhedens side". Sidstnævnte mulighed fører dig væk fra Indeeds webside. Bemærk, at disse ansøgninger kan være lidt mere komplicerede, så hvis du har spørgsmål, skal du kontakte virksomheden direkte, da dit CV sendes direkte via deres webside.

Når du søger jobs på Indeed, har du mulighed for at anvende din egen CV-fil. Vi anerkender, at du muligvis har brugt en del tid på at udarbejde dit CV, så hvis du gerne vil søge jobs ved hjælp af din egen oprindelige CV-fil, kan du gøre det ved at klikke på "Ansøg med et andet CV", når ansøgningsvinduet vises. Hvis du er blevet omdirigeret til arbejdsgiverens webside, kan du muligvis uploade det der.

Hvis du ikke er klar til at søge en bestemt stilling, har du mulighed for at gemme opslaget først. På vores hjemmeside kan du gemme et job ved at klikke på de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne i jobopslaget og vælge "Gem job". I mobilappen vises denne funktion som et hjerteikon. Når du åbner et jobopslag på en ny fane eller i et nyt vindue, får du også vist knappen "Gem dette job". Bemærk, at du skal være logget på, før du kan gemme jobs. Hvis du har en Indeed-konto, kan du få vist dine gemte jobs i sektionen Mine jobs

Held og lykke med jobsøgningen!