Jeg kan ikke logge på min konto

Hvis du har glemt din adgangskode, bedes du klikke på log på linket i det øverste højre hjørne af Indeed siden:

Klik Har du glemt din adgangskode? nederst i login feltet. Så skal du indtaste din email adresse og klikke på Indsend. Hvis din email adresse hører til en konto, vil du modtage en email med et link til genindstilling af adgangskode. Tjek din spam eller junk mappe, hvis du ikke kan se emailen i din indbakke.

Du skal klikke på linket, lige så snart du får det - det er gyldigt i 24 timer.

Hvis du stadig har problemer med at logge på, kan det være fordi du prøver på at logge på en anden side. Når du klikker på et job på Indeed uden den orange "Nem ansøgning gennem Indeed" etiket, forlader du vores websted og går derhen hvor jobbet oprindeligt blev slået op.