Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du vil nulstille din adgangskode, skal du besøge siden med login:

Klik på Har du glemt din adgangskode? nederst i login feltet. Derefter skal du indtaste din email adresse og klik på Indsend. Hvis din email adresse er associeret med en konto, vil du modtage en email med et link til at genindstille din adgangskode. Tjek din spam eller junk mappe, hvis du ikke kan se denne email i din indbakke.

Du skal klikke på linket, lige så snart du får det - det er gyldigt i 24 timer.