Offentliggør mit CV / Lav det privat

Hvis du vil ændre synligheden af dit CV log på din konto her. Til højre for dit CV, kan du se muligheder til at gøre dit CV offentligt, privat eller fjerne dit CV.

Offentlige CVer er synlige for alle (dog gives din adresse, postnummer, telefonnummer og email adresser kun til arbejdsgivere som du har sendt en ansøgning til.

Private CVer er ikke synlige. Når du indstiller dit CV til at være privat, vises det ikke i søgeresultater, men du kan stadig bruge det til at søge job med Ansøg knappen.