Opret et CV

Du skal have en Indeed konto for at oprette et CV. Du kan oprette en konto ved at klikke på log på linket i det øverste højre hjørne af alle Indeed sider. Klik på Opret en konto gratis for at registrere din konto.

Når du har registreret din konto, klik på CV linket (øverst til højre). Alternativt klik på pilen ved siden af din log-på email adresse (også øverst til højre) og klik på CV linket. Fra denne side kan du oprette et CV.