Rediger, opdater eller udskift mit CV

Hvis du vil redigere, opdatere eller udskifte dit CV, log på din Indeed konto her. Klik så på  Rediger eller Tilføj hvor du vil lave ændringer. Hvis du vil slette noget, klik på x ved siden af det. Tilføj mere til din erfaring, uddannelse, færdigheder eller tilføj andre yderligere oplysninger og links ved at klikke på et af Tilføj linkene.

Når du er færdig med dine ændringer, husk at klikke på Gem, hvor du har lavet ændringer.

For at fjerne og / eller udskifte dit CV, under Vis CV knappen (øverst til højre) klik Fjern dit CV. Efter du har fjernet dit Indeed CV, kan du oprette et CV.