Opret en jobbesked

Hvis du vil have besked via email når nye job, der passer til dine kriterier bliver tilgængelige, kan du oprette en jobbesked. Vi sender dig dagligt en email med nye job, der passer til dit søgekriterie.

For at oprette en jobbesked skal du først browse til www.indeed.com og udføre din søgning.

Efter du har udført din søgning, klik på Modtag nye job for denne søgning via e-mail øverst til højre på resultatsiden. Indtast din email adresse og klik på Registrer. Vi vil så sende dig en bekræftelsesmail. Klik på linket i emailen for at aktivere din besked.

Efter din besked er aktiveret, vil vi sende dig din første jobbesked med email inden for 24 timer.

Hvis du har en Indeed konto, kan du også styre dine beskeder der.