Slet min konto

Du kan slette din konto ved at logge ind og navigere til den følgende side: http://www.indeed.com/my/account

Når du er logget ind, skal du først klikke på Slet Min Konto linket. Så kommer der et bekræftelsesvindue frem. Hvis duer sikker på at du vil fortsætte, klik OK. Bemærk venligst at dette er en permanent handling, som ikke kan annulleres.

Hvis muligheden for at slette din konto ikke er tilgængelig, så skal du sende en anmodning til vores Kundesupport for at få hjælp.

Bemærk venligst, at i stedet for at slette din konto, har du også mulighed for at suspendere dine beskeder midlertidigt. Hvis du har et resume på Indeed, kan du indstille det til privat, så dine oplysninger ikke kan søges på Indeed. Du kan stadig bruge dette resume til at søge stillinger. For at se disse muligheder, log på din konto i det øverste højre hjørne.



Drevet af Zendesk