Luk min konto

Du kan lukke din konto ved at logge ind og navigere til den følgende side: http://dk.indeed.com/my/account

Når du er logget ind, skal du først klikke på linket Luk Min Konto. Derefter mødes du af et bekræftelsesvindue. Hvis du er sikker på, at du vil fortsætte, skal du klikke på OK. Bemærk, at dette er en oprettelig handling, som ikke kan fortrydes.

Hvis muligheden for at lukke din konto ikke er tilgængelig, så skal du sende en anmodning til vores Kundesupport for at få hjælp.

Bemærk, at i stedet for at lukke din konto, har du også mulighed for at suspendere dine beskeder midlertidigt. Hvis du har et CV på Indeed, kan du indstille det til privat, så dine oplysninger ikke kan søges på Indeed. Du kan stadig bruge dette CV til at søge stillinger. For at se disse muligheder skal du logge på din konto i det øverste højre hjørne.