Rediger jobbeskeder

Hvis du ikke har en Indeed konto

Klik på Rediger linket nederst i emailen. Rediger nøgleord i Hvad feltet og/eller lokaliteten i Hvorfeltet. Når du er færdig med at redigere, klik på Gem ændringer.

Du kan oprette en Indeed konto for at give dig fuld kontrol over tilføjelser, slettelser og redigering af alle dine beskeder på et sted. Med en Indeed konto kan du også midlertidigt standse en besked. Du kan oprette en konto her.

En anden fordel ved an Indeed konto er, at når du har bekræftet email adressen til kontoen, behøver du ikke at bekræfte beskeder, der oprettes på denne konto.

Hvis du har en Indeed konto

Brug denne side til at styre dine beskeder. Klik på rediger linket ved siden af den besked som du vil ændre. Husk at klikke på Gem ændringer, når du er færdig.