Ændre min email adresse

Du kan ændre din email adresse under kontofanen.

Først skal du logge på og klikke ændre email adresse linket. Efter du har ændret din email adresse, sender vi en bekræftelsesmail til den nye adresse, som du har indtastet. Tjek din spam eller junk mappe, hvis du ikke kan se emailen i din indbakke.

Glem ikke at klikke på bekræftelseslinket i den email for at færdiggøre ændringen. Så begynder vi at sende jobbeskeder, som du har oprettet, til din nye adresse.