Zrušení upozornění na pracovní místo

Každý e-mail upozornění na pracovní místo obsahuje na svém konci odkaz Zrušit. Klepněte na odkaz pro zrušení upozornění. Máte-li nastaveno více upozornění, musíte každé zrušit jednotlivě.

Pokud máte účet na Indeed, můžete také použít u vašeho účtu upozornění pro zrušení vašich upozornění.

Používá technologie Zendesk